Thanks to our many users from all over the world - we are humble and proud...

26-11-2022 11:34:33
5 out of 5 possible
this is the 359 5 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:23:57
1 out of 5 possible
this is the 346 1 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:23:48
5 out of 5 possible
this is the 345 5 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:23:34
4 out of 5 possible
this is the 344 4 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:23:30
3 out of 5 possible
this is the 343 3 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:23:27
1 out of 5 possible
this is the 342 1 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:23:15
4 out of 5 possible
this is the 341 4 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:23:10
5 out of 5 possible
this is the 340 5 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:23:07
2 out of 5 possible
this is the 339 2 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:22:58
3 out of 5 possible
this is the 338 3 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:22:43
2 out of 5 possible
this is the 337 2 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:22:38
3 out of 5 possible
this is the 336 3 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:22:33
3 out of 5 possible
this is the 335 3 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:22:28
2 out of 5 possible
this is the 334 2 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:22:25
2 out of 5 possible
this is the 333 2 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:22:19
1 out of 5 possible
this is the 332 1 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:22:15
5 out of 5 possible
this is the 331 5 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:22:10
4 out of 5 possible
this is the 330 4 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:22:06
5 out of 5 possible
this is the 329 5 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:22:01
1 out of 5 possible
this is the 328 1 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:21:57
4 out of 5 possible
this is the 327 4 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:19:30
4 out of 5 possible
this is the 326 4 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:19:25
1 out of 5 possible
this is the 325 1 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:19:21
5 out of 5 possible
this is the 324 5 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:19:16
3 out of 5 possible
this is the 323 3 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:17:40
5 out of 5 possible
this is the 322 5 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:17:25
3 out of 5 possible
this is the 321 3 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:17:21
1 out of 5 possible
this is the 320 1 stjernede kundebedømmelse
18-10-2022 07:17:17
4 out of 5 possible
this is the 319 4 stjernede kundebedømmelse
06-08-2022 13:40:31
5 out of 5 possible
this is the 307 5 stjernede kundebedømmelse
06-08-2022 13:39:37
5 out of 5 possible
this is the 306 5 stjernede kundebedømmelse
06-05-2022 19:31:49
5 out of 5 possible
this is the 102 5 stjernede kundebedømmelse
03-05-2022 16:22:07
5 out of 5 possible
this is the 101 5 stjernede kundebedømmelse
03-05-2022 16:21:32
5 out of 5 possible
this is the 100 5 stjernede kundebedømmelse
03-05-2022 16:20:35
5 out of 5 possible
this is the 99 5 stjernede kundebedømmelse
02-05-2022 23:00:48
4 out of 5 possible
this is the 98 4 stjernede kundebedømmelse
26-04-2022 07:18:46
Martin Hansen
Min lille online boghandel har fået en meget markant synlighed i søgeresultatet på Google efter indsættelsen af koden. Jeg vil desuden påstå at det også har givet et par bedre placeringer. Tak
5 out of 5 possible
this is the 96 5 stjernede kundebedømmelse
13-04-2022 18:05:16
5 out of 5 possible
this is the 89 5 stjernede kundebedømmelse
08-04-2022 12:08:34
4 out of 5 possible
this is the 84 4 stjernede kundebedømmelse
08-04-2022 12:07:57
4 out of 5 possible
this is the 85 4 stjernede kundebedømmelse
08-04-2022 12:06:55
5 out of 5 possible
this is the 86 5 stjernede kundebedømmelse
08-04-2022 12:06:36
4 out of 5 possible
this is the 87 4 stjernede kundebedømmelse
08-04-2022 12:06:14
5 out of 5 possible
this is the 88 5 stjernede kundebedømmelse
06-04-2022 20:50:40
Mogens Jensen
jeres website er meget informtivt og har fået mig til at oprette et prøveabb
4 out of 5 possible
this is the 83 4 stjernede kundebedømmelse
06-04-2022 19:46:11
Henny Morgan
your platform works and is incredibly easy to use, but you have to work on improving content on your web pages before google will show review stars
3 out of 5 possible
this is the 82 3 stjernede kundebedømmelse
06-04-2022 19:38:42
Kim Mikkelsen
det er vild let - selv for mig, som ikke er it nørd. tak
5 out of 5 possible
this is the 81 5 stjernede kundebedømmelse
01-02-2022 10:14:29
Hanne Iversen
Uha, hvor seneste ændringer på google fik betydning for, hvilke sider der vises med stjerner. I har sat jer godt ind i hvad der er sket og ja - nu skal vi lave anderledes content for at google vil vise stjernerne. Måske okay men tidskrævende. Fantastisk support fra jer og ved at følge rådene er n
5 out of 5 possible
this is the 80 5 stjernede kundebedømmelse
01-02-2022 10:12:00
Niels Mikkelsen
Tak for en platform og et plugin til styring af anmeldelser. Næsten for nemt og det virker
5 out of 5 possible
this is the 79 5 stjernede kundebedømmelse
04-10-2021 09:35:41
Niels Kramer
Jeres funktioner til kundeanmeldelser er geniale
5 out of 5 possible
this is the 35 5 stjernede kundebedømmelse
04-10-2021 09:34:03
Artjom
klientide ülevaated on lihtsad ja toimivad. fantastiline teenindus
5 out of 5 possible
this is the 34 5 stjernede kundebedømmelse
03-10-2021 19:13:39
Nederlandse kapper
sinds we zijn begonnen met het groeien van klantbeoordelingen, is het aantal online boekingen met 20% gestegen
5 out of 5 possible
this is the 33 5 stjernede kundebedømmelse
27-09-2021 14:17:12
Når man som jeg vil det hele, skal man nok sætte sig lidt bedre ind i tingene, end jeg gjorde. Med fantastisk hjælp fra online support fik jeg dog sat ALT i gang - kunde anmeldelser, ny blog og email marketing og wau det giver resultater - allerede efter en måned
4 out of 5 possible
this is the 31 4 stjernede kundebedømmelse
20-09-2021 14:05:38
Jürgen Heinz
Ich habe einen Monat mit dieser Überprüfung gewartet, wollte nur sehen, ob wir die Ergebnisse messen können. Und das können wir - die Anzeige von Kundenbewertungen in den Suchmaschinen und auf unserer eigenen Website führt zu deutlich mehr Kundenanfragen :-)
5 out of 5 possible
this is the 28 5 stjernede kundebedømmelse
18-09-2021 19:12:34
Mikal Mortensen
jeres plugin til kundeanmeldelser virker - utrolig nemt at integrere på websitet og 10-15% flere henvendelser måned for måned. tak
5 out of 5 possible
this is the 30 5 stjernede kundebedømmelse
16-09-2021 11:08:47
Jennifer Moriz
Have been waiting with this review, just wanted to see if we could measure the results. Displaying customer reviews on the search engines and our own website gives significantly more customer inquiries :-)
5 out of 5 possible
this is the 29 5 stjernede kundebedømmelse
07-09-2021 09:45:20
Jeremy Wilkens
This is awesome for managing reviews and public on searchengines.
4 out of 5 possible
this is the 27 4 stjernede kundebedømmelse
06-09-2021 08:36:30
Heino Hansen
At vi nu kan dyrke kundeanmeldelser og får dem vist på google giver os allerede 15 flere henvendelser fra nettet om måneden. Tak for et brugervenligt og nemt setup
5 out of 5 possible
this is the 26 5 stjernede kundebedømmelse
04-09-2021 08:47:05
uit amsterdam
klantrecensies werken en zijn heel eenvoudig te integreren. Met dank
5 out of 5 possible
this is the 32 5 stjernede kundebedømmelse
02-09-2021 10:02:16
Lisa Nilsson
Vi började med att visa kundrecensioner i maj 2021 och får 15% fler förfrågningar från webben. Tack för en enkel installation.
5 out of 5 possible
this is the 23 5 stjernede kundebedømmelse
01-09-2021 19:57:12
Karl Norfjell
En hilsen fra Oslo - takk for et utrolig enkelt oppsett. Koden for kundeanmeldelser er rask og kopier og lim inn - bloggen krever tilpasning for å få sitt eget oppsett.Og det fungerer :-)
4 out of 5 possible
this is the 22 4 stjernede kundebedømmelse
31-08-2021 00:36:56
Poul Jensen (ejendomsmægler)
jeres setup omkring kundeanmeldelser er genialt og super nemt at starte op. Vi kunne indenfor en måned måle flere forespørgsler på prisvurderinger.
5 out of 5 possible
this is the 20 5 stjernede kundebedømmelse
29-08-2021 13:06:08
Opsætningen af kundeanmeldelser er utrolig enkel. Mit website har 32 undersider og det tog 20 minutter at kopiere det færdig script ind på dem alle. Google tog 14 dage om reindeksering og herefter var
4 out of 5 possible
this is the 24 4 stjernede kundebedømmelse
13-07-2021 17:24:57
Wolfgang Hirz
Es ist alles so einfach wie du es beschreibst. Vielen Dank
5 out of 5 possible
this is the 17 5 stjernede kundebedømmelse
13-07-2021 16:23:48
Jack Brown
Review marketing is amazing - giving fantastic results!
5 out of 5 possible
this is the 14 5 stjernede kundebedømmelse
10-07-2021 11:29:01
Diego de Almagra
From Chile with regards :-) The best software for online marketing i have ever tried
4 out of 5 possible
this is the 18 4 stjernede kundebedømmelse
02-07-2021 19:08:55
Frank Overgaard
Blog modulet er fantastisk når man lige forstår hvordan forsiden hænger sammen med artikkel siderne. Har sat det hele op i Umbraco CMS og det fungere perfekt og artiklerne er kommet på Google.
4 out of 5 possible
this is the 25 4 stjernede kundebedømmelse
10-06-2021 15:25:38
5 out of 5 possible
this is the 16 5 stjernede kundebedømmelse
10-03-2021 15:24:49
4 out of 5 possible
this is the 15 4 stjernede kundebedømmelse
21-02-2021 14:48:53
Francois Milent
Votre plateforme est productive et incroyablement conviviale. Notre meilleur investissement en marketing en ligne :-)
5 out of 5 possible
this is the 21 5 stjernede kundebedømmelse